Zahid: Očigledno smo vrlo dobar tim

Izvor: B92, 18.Sep.2023, 10:33

Zahid: Očigledno smo vrlo dobar tim

Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Radnika, ali je dodao da "crno-beli" ne smeju da ponavljaju greške.

Partizan je sinoć posle preokreta pobedio Radnik 3:2 u meču sedmog kola Superlige Srbije. Prvi gol za "crno-bele" na ovom meču postigao je Zahid u 61. minutu.

"Druga utakmica zaredom za srčani udar! Prošli meč smo takodje gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Okej, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka. Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome! Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je Zahid, prenosi zvanični sajt Partizana.

On nije imao objašnjenje za igru Partizana u prvom poluvremenu.

"Teško je reći! Imali smo stvarno puno šansi i u prvom delu igre i mogli smo još tada sigurno da postignemo bar dva ili tri gola. Ipak, protivnici su postigli neverovatan gol i to je nešto što nam se više puta dogodilo. Moraćemo nešto da učinimo povodom toga, da bolje ulazimo u meč. Ovako je mnogo teže. Ovaj i prošli put smo preokrenuli, ali, na duže staze, to nije dobro", naveo je fudbaler Partizana.

Zahid je prvi gol u dresu Partizana posvetio porodici.

"Svaki gol je za moju ženu, bebu i roditelje. Gledali su utakmicu i siguran sam da će videti još puno golova i pobeda ovog sjajnog kluba", naveo je on.

Partizan će za 10 dana na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu.

"Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog derbija. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima", zaključio je Zahid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gajas Zahid: Greške ne smeju da se ponavljaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2023

Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je danas da je zadovoljan pobedom protiv Radnika, ali je dodao da "crno-beli" ne smeju da ponavljaju greške u narednim utakmicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.