Zagrepčanke istupaju iz Partizanove lige

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrepčanke istupaju iz "Partizanove lige"

Košarkašice Partizana su u prvom kolu regionalne lige u gostima, posle produžetaka, pobedile ekipu Novog Zagreba sa 93:90, ali domaća ekipa je toliko bila nezadovoljna suđenjem da je najavila istupanje iz lige.

Košarkašice Partizana

 

Novozagrepčanke su šest minuta pre kraja četvrte četvrtine vodile sa 77:69, a onda su zbog pet ličnih grešaka teren morale da napuste njihove dve ključne igračice, Čačić i Mandir.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Crno-bele su u nastavku preokrenule rezultat i trijumfovale nakon produžetka 93:90.

"Ogorčen sam na suđenje slovenačke trojke. Samo su dokazali da je Partizan zaštićen u ovoj ligi. Mi u toj Partizanovoj ligi ne želimo više da igramo i istupićemo sigurno iz nje", kazao je trener Novog Zagreba Vladimir Ivanković za "Večernji list".

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.