Zabija u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabija u Beogradu (VIDEO)

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku trebalo bi da bude Mohamed Zabija. Reprezentativac Libije pristao je da se preseli u Beograd i prema svim informacijama ovaj transfer je pri kraju realizacije.
Špic kuvajtskog Al Arabija dolazi među crno-bele kao slobodan igrač, posle tri godine upornog praćenja i insistiranja sportskog sektora srpskog prvaka da ga angažuje.
Inače, Zabija je u subotu postigao gol u porazu Al Arabija od šampionskog sastava Kacije (2:4). Pogledajte pogodak libijskog napadača.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabija u Beogradu

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku trebalo bi da bude Mohamed Zabija. Reprezentativac Libije pristao je da se preseli u Beograd i prema svim informacijama ovaj transfer je pri kraju realizacije. Špic kuvajtskog Аl Аrabija dolazi među crno-bele kao...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.