Za njega će meč protiv Partizana imati POSEBAN ZNAČAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 19:34

Za njega će meč protiv Partizana imati POSEBAN ZNAČAJ!

Veliki jubilej...
Aktuelni šampion Evrope, madridski Real, večeras od 20.30h gostuje Partizanu u ''Štark areni'', u derbiju 31. kola Evrolige. Madriđani su u Beograd stigli bez iskusnih Serhija Ljulja, Serhija Rodrigeza i Rudija Fernandeza, a pod znakom pitanja je nastup ''rovitog'' Džanana Muse. Ali, zato će trener Ćus Mateo moći da računa na svog najvećeg aduta pod košem, 2.20m visokog centra Valtera Tavaresa, za koga će večerašnji duel sa Partizanom imati poseban značaj.
Naime, Tavares će večeras upisati jubilarni, 500. nastup u dresu Real Madrida. Uz to, on je igrač kome je trebalo najmanje vremena u istoriji Real Madrida da dostigne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.