Za kraj prelaznog roka: Partizan dovodi Ognjena Ožegovića!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kraj prelaznog roka: Partizan dovodi Ognjena Ožegovića!

Transfer s Banovog na Topčidersko brdo vredan 300.000 evra

Novi napadač Paritzana biće - Ognjen Ožegović!

Čelnici crno-belih su u završnici prelaznog roka pronašli zamenu za Uroša Đurđevića koji se preselio u Olimpijakos. Kako sad stvari stoje dogovor sa rukovodstvom Čukaričkog je na pomolu i 23-godišnji špic će u četvrtak potpisati ugovor sa prvakom Srbije, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Klub iz Humske 1 će na ime obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prebaciti na račun Čukaričkog 300.000 evra.

Ožegović ima 23 godine i pre Čukaričkog igrao je za Crvenu zvezdu (koja ga je slala na pozajmice u Banat i Voždovac), zatim se preselio u Rad, a u Superligi igrao je još za Jagodinu, čačanski Borac i Vojvodinu, da bi pre povratka u srpski fudbal jednu polusezonu proveo u kineskom Čangčuen Jataiju.

Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija, uz napomenu da je sa kadetima 2013. na Prvenstvu Evrope u Litvaniji osvojio zlatnu medalju, pod selektorskom komandom Ljubinka Drulovića.

Angažman Ognjena Ožegovića „visio“ je u vazduhu još od početka prelaznog roka, jer ga je sportski sektor Paritzana označio idealnom zamenom za Uroša Đurđevića. Samo se čekao transfer prvog strelca Superlige da sa ovaj posao realizuje.

Iako su u Humskoj 1 pokušali da angažuju Petra Škuletića (neizvodljivo zbog toga što ga je turski Genčlerbirligi kupio pre dva meseca i ne želi odmah da ga se odrekne), a poslednjih dana „jurili“ i Nikolu Stojiljkovića (Braga tražila čak 1.500.000 evra na ime obeštećenja), na kraju je izbor pao na prvog letnjeg pika, inače strelca 16 golova u minuloj sezoni našeg prvenstva.

U Paritzanu očekuju da makar ponovi takav učinak.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ognjen Ožegović pred potpisom za Partizan

Izvor: Mondo, 30.Avg.2017

Ognjen Ožegović će, kako sada stvari stoje, pojačati napad Partizana...Učenik Crvene zvezde, nekadašnji napadač crveno-belih, Vojvodine, Rada, a sada Čukaričkog, Ognjen Ožegović, nalazi se pred ulaznim vratima Partizana...Uskoro opširnije..

Nastavak na Mondo...

Ožegović u Partizanu za 300.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2017

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Vojvodine i još nekoliko naših klubova, a sada Čukaričkog, trebalo bi da potpiše za crno-bele u finišu prelaznog roka OGNjEN Ožegović (23), nekadašnji centarfor Crvene zvezde i Vojvodine, a sada Čukaričkog, potpisaće u četvrtak,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.