Za dobrobit Srbije - Istorijsko ujedinjenje Partizana i Zvezde?!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dobrobit Srbije - Istorijsko ujedinjenje Partizana i Zvezde?!

Do juče nezamislivo, sada već skoro, pa realnost. Čekamo samo zvaničnu potvrdu!

Najveći rivali u protekloj sezoni, ekipe koje su vodile veliku borbu za šampionsku titulu, a koju je na kraju osvojio Partizan, od sledeće sezone će najverovatnije nastupati zajedno, ujedinjeni u novoj ekipi!

Naime, kako je juče potvrđeno na zvaničnom sajtu Saveza hokeja na ledu Srbije, dosadašnji hokejaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana i Zvezde bi u sledećoj sezoni trebalo da nastupaju u ekipi novoformiranog Hokejaškog kluba Beograd!

Razlog za ovakav potez je želja da HK Beograd sledeće sezone učestvuje u regionalnoj MOL ligi, gde bi imao značajniju ulogu.

Samim tim, smatraju u Hokejaškom savezu, podigla bi se i popularnost ovog sporta u Srbiji, a i kvalitet našeg nacionalnog tima bi bio na višem nivou.

Ipak, još uvek se očekuje zvanična odluka, s obzirom da će konačan sud dati Mađarski hokejaški savez, čiji bi Upravni odbor najkasnije do 6. jula trebalo da se izjasni o uključenju HK Beograd u regionalnu MOL ligu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.