Za Jovančićem stiže Rnić

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Jovančićem stiže Rnić

Novi sportski direktor Partizana, Mladen Krstajić, na dobrom je putu da realizuje dva posla. Posle Dejana Babića i Vladimira Volkova, koji su stigli u Humsku 1 pre nego što je doskorašnji kapiten preuzeo funkcionersku dužnost, ka Topčiderskom brdu se svakodnevno približavaju Vladimir Jovančić i Nemanja Rnić.

Insistiranje na kvalitetom rešenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u napadu dovelo je Krstajića u poziciju da, u dogovoru sa ljudima iz kluba, označi napadača Rada kao jednu od meta u prelaznom roku, a sudeći prema najavama taj transfer bi uskoro mogao da se utanači.
– Pregovaramo, situacija je prilično pozitivna. Za našeg centarfora postoji još opcija, a narednih dana, kad se vratim iz inostranstva, biće sve jasnije – uverava Ranko Stojić, finansijer „građevinara”.
Pomaci u pregovorima rezultat su rada Mladena Krstajića koji je u prvom cugu uspeo maltene da prepolovi obeštećenje od milion evra i 30 procenata od naredne prodaje strelca osam superligaških golova.

Osim Jovančića, novi direktor Partizana pregovara i o povratku Nemanje Rnića. Dva bivša kapitena crno-belih sastala su se pre dve večeri i mada nema zvaničnih izjava, stiži signali da su dve strane blizu dogovora. Doskorašnjem fudbaleru Anderlehrta istekao je ugovor i na Topčidersko brdo bi se vratio kao slobodan igrač. Dopada se i njemu ideja da posle tri godine ponovo zaigra pred Grobarima, ali dobija pozive i iz inostranstva, pa se desni bek i štoper „lomi” gde da nastavi karijeru.
Prema poslednjim informacijama, do kraja sedmice, ipak, postoje šanse da i Jovančić i Rnić pojačaju Partizan.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Jovančićem stiže Rnić

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2011

Novi sportski direktor Partizana, Mladen Krstajić, na dobrom je putu da realizuje dva posla. Posle Dejana Babića i Vladimira Volkova, koji su stigli u Humsku 1 pre nego što je doskorašnji kapiten preuzeo funkcionersku dužnost, ka Topčiderskom brdu se svakodnevno približavaju Vladimir Jovančić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Partizan predstavlja napadača

Izvor: Sportal.rs, 03.Jun.2011, 08:49

Posle Vladimira Volkova i Dejana Babića, ekipi Partizana u narednoj sezoni, u odbrani "duple krune" i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pridružiće se i Vladimir Jovančić.

Nastavak na Sportal.rs...

Jovančić namučio Krstajića, pa na njegov poziv stigao u Partizan

Izvor: Blic, 03.Jun.2011

Vladimir Jovančić, doskorašnji igrač Rada, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom i predstavljen je kao treće pojačanje kluba iz Humske u ovom prelaznom roku..."Partizan je veliki korak napred u mojoj karijeri, nadam se da ću opravdati poverenje”, prvo je što je rekao novi napadač...

Nastavak na Blic...

Jovančić potpisao za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2011

Doskorašnji igrač Rada, Vladimir Jovančić, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom i predstavljen je kao treće pojačanje kluba iz Humske u ovom prelaznom roku..."Partizan je veliki korak napred u mojoj karijeri, nadam se da ću opravdati poverenje. Nisam gol-igrač poput Tejga ili Kaluđerović,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.