ZVUČI KAO DA JE DIGAO RUKE: Da li se Duljaj ovom porukom oprašta od klupe Partizana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 21:07

ZVUČI KAO DA JE DIGAO RUKE: Da li se Duljaj ovom porukom oprašta od klupe Partizana?

Nema nade u njegovim rečima.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Partizan (1:0) u meču prve runde plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije.

Igor Duljaj, strateg crno-belih, upitan je posle meča jedno pitanje - šta dalje?

- Nemam odgovor. Nikada nismo bili u ovoj situaciji. Jedino što mogu reći jeste da će Partizan živeti dalje. Živeo jeste i živeće. Mnogo teška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija, mnogo teško mogu da odgovorim na ovo pitanje - rekao je sumornim tonom Igor Duljaj, a izjava je podsetila na nešto što bi mogla biti i poruka pred rastanak. Inače crno-beli sledeći meč igraju protiv Crvene zvezde u sredu.

Trener domaćih Dušan Kerkez pohvalio je svoje igrače.

- Mislim da smo zasluženo slavili u oba meča, pokazali da smo u ovom trenutku bolji. Čestitam momcima. Kažu da je teško pobediti istu ekipu u par dana, ali nije nemoguće. Želim mom kolegi Duljaju i Partizanu puno sreće, nama ostaje da se odmorimo i spremimo meč protiv TSC-a - izjavio je Kerkez.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.