ZVEZDAN MITROVIĆ TRENER PARTIZANA? Više nema dileme, Crnogorac POTPISAO ugovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 09:04

ZVEZDAN MITROVIĆ TRENER PARTIZANA? Više nema dileme, Crnogorac POTPISAO ugovor (FOTO)

Promenio veliki broj klubova.

Košarkaški stručnjak Zvezdan Mitrović vratio se u Monako gde će nastaviti svoju trenersku karijeru.  Pedesetogodišnji Mitrović rođen je u Podgorici i trenerskim poslom se bavi od 1992. godine i promenio je prilično veliki broj klubova.

U poslednjih pet godina je dosta radio u Francuskoj, pošto je bio u Monaku od 2015. do 2018. godine, pa u ASVEL–u i sada se vratio u Monako.

🗣 Zvezdan Mitrovic : « On va tout >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << faire pour que la Roca Team soit compétitive. Monaco est une très bonne organisation, solide, fiable. »@Nice_Matin pic.twitter.com/1AJXGLuXxG

— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) July 2, 2020

Mitrović je prema pisanjima medija imao ponudu beogradskog Partizana, ali se ipak odlučio da ostane u Francuskoj i vrati se u Monako, gde je mesto trenera ostalo upražnjeno kada je Saša Obradović napustio tim i došao u Crvenu zvezdu.

Vest o dolasku Mitrovića u Monako potvrdio i sam klub, a Mitrović kaže da je srećan što se vratio.

- Povratak me raduje, ovde se osećam kao kod kuće. Navijači, menadžment i ostali saradnici su imali sjajan odnos sa mnom tokom prvog trogodišnjeg mandata ovde i verujem da će i sada biti tako. Tim je snažan i ambiciozan i to je privilegija za svakog trenera. Naš fokus je da sagradimo kompetitivan tim, znamo kakav budžet imamo posle krize koja je pogodila sve i učinićemo sve u našoj moći da uspemo u našim namerama - rekao je Zvezdan Mitrović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.