ZVER IZ AFRIKE: Partizan pronašao centra, Gist i Lazme u jednom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 17:44

ZVER IZ AFRIKE: Partizan pronašao centra, Gist i Lazme u jednom (VIDEO)

Cedevita Olimpija glavni rival crno-belima.

Dok se čeka potpis Nemanje Dangubića u Partizanu rade i na angažovanju pojačanja na poziciji centra.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Lester.

Grčka SDNA piše da je želja crno-belih Mangok Matijang. U pitanju je igrač rođen u Južnom Sudanu, visok je 208 centimetara i ima 27 godina. Može da pokrije pozicije “četiri” i “pet”, a donedavno je bio na meti Panatinaikosa. Specijalista je za blokade.

“Zeleni” su odustali od ove opcije i sada se navodi da je Matijang blizu transfera u Partizan ili Cedevita Olimpiju.

Matijang ima i sezonu NBA isksutva, pošto je nosio dres Šarlota. U Evropi je bio član Kremone i turskog Bahčešehira, gde se dokazao u potpunosti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.