ZVANIČNO: Von u Partizanu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Von u Partizanu (VIDEO)

Američki bek stigao u Beograd

Kvame Von novi je igrač Partizana! Američki bek doputovao je u nedelju popodne u Beograd, a sa crno-belima je dogovorio saradnju do kraja sezone.

Von je u Partizan stigao kao zamena za zemljaka Patrika Milera koji je prešao u redove turskog prvoligaša Gacijantepa.

"Dobar dan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svima. Ja sam Kvame Braun, novi bek Partizana. Veoma sam srećan zbog dolaska u klub. Hvala svim navijačima na podršci", rekao je Von po dolasku na aerodrom Nikola Tesla.

Kvame Von je bez angažmana skoro dva meseca. Tačnije, od rastanka s Arisom krajem novembra, kada je sporazumno raskinuo ugovor. Ima 27 godina, visok je 190 centimetara, a najbolje se snalazi na pozicijama plejmejkera i beka. U Arisu je beležio devet poena, tri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu po utakmici.



(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.