Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2024, 20:38

ZVANIČNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Partizan posle ovakvog derbija ne želi da igra Kup utakmicu protiv Zvezde!

Partizan hoće da preduzme radikalne mere Crvena zvezda je uspela da savlada Partizana posle velikog preokreta u završnici meča sa 3:2 u okviru 173. večitog derbija. Crno-beli nikako nisu bili zadovoljni suđenjem Pavla Ilića, glavnog arbitra, koji se momentalno našao na udaru navijača, ali i samog kluba. Partizan je tim povodom dao saopštenje da neće ... Read more
The post ZVANIČNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Partizan posle ovakvog derbija ne želi da igra Kup utakmicu protiv Zvezde! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMOĆ PARTIZANA DRUGI PUT ZAREDOM: Da li posle ove statistike crno-beli uopšte mogu da se žale? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2024

Partizan u poslednja dva derbija je prilično inferioran Crvena zvezda je uprkos velikom mučenju uspela da savlada Partizan u 173. večitom derbiju sa 3:2 i to posle velikog preokreta. Crno-beli nisu bili zadovoljni suđenjem glavnog arbitra Pavla Ilića, koji je po njihovom mišljenju žestoko oštetio...

Nastavak na HotSport.rs...

Sudijski ekspert ima jasan stav: Štoper Partizana da objasni saigračima zašto je teatralno pao…

Izvor: Sportal.rs, 20.Apr.2024

Suđenje glavnog arbitra Pavla Ilića jedna je od glavnih tema 173. večitog derbija, a evo šta o tome kaže sudijski ekspert Rade Đurović.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.