ZVANIČNO - Promenjen termin utakmice Spartak ŽK - Partizan

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Promenjen termin utakmice Spartak ŽK - Partizan

Na sajtu Superlige večeras objavljena najnovija odluka o promeni termina sutrašnje utakmice u Subotici.

Jedan od derbija trećeg kola Superlige biće utakmica između Spartaka Ždrepčeve krvi i Partizana, ekipa koje su u prva dva kola ostvarile maksimalan učinak.

Prvobitno je bilo predviđeno da se ovaj meč na Gradskom stadionu u Subotici igra u 18 časova, ali je zbog velikig vrućina doneta odluka da se ovaj termin promeni.

Superliga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to večeras i zvanično potvrdila u svom saopštenju koje prenosimo u celini.

''Utakmica 3. kola Super lige Srbije između Spartaka i Partizana počeće sat vremena kasnije zbog otežanih vremenskih uslova.

Zbog izuzetno teških vremenskih okolnosti za igru doneta je odluka da se promeni termin početka utakmice 3.kola Super lige Srbije između FK Spartak Ždrepčeva krv i FK Partizan zakazane za nedelju 06.avgust 2017.godine u 18:00 časova.

Novi termin početka utakmice na gradskom stadionu u Subotici je 19:00 časova. Utakmica će, i pored promene termina, biti direktno prenošena na drugom programu TV Arena sport''.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lucifer" promenio termin utakmice Spartak - Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 00:26

Utakmica 3.kola Super lige Srbije između Spartaka i Partizana počeće sat vremena kasnije zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno vrelog talasa koji je nad Evropom, a koji je dobio ime "Lucifer"...Zbog izuzetno teških vremenskih okolnosti za igru doneta je odluka da se promeni termin početka utakmice...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Spartak - Partizan 0:1 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2017

Pratite tekstualni prenos utakmice trećeg kola Superlige Srbije..SPARTAK - PARTIZAN 0:1 (0:1)../Tavamba 30/..Stadion: Gradski u Subotici;..Sudija: Srđan Jovanović (Beograd);..Spartak: Ostojić - Stojković, Ćalasan, Kerkez, Hajdin - Šimura, Jočić, Savković, Ivanović - Abaz (Torbica od 46),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.