ZVANIČNO: Papapetru se vratio kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 17:50

ZVANIČNO: Papapetru se vratio kući!

Oprostio se od Partizana...

Grčki košarkaš Joanis Papapetru završio je saradnju sa Partizanom i odmah ozvaničio potpis sa Pantinaikosom.

Grk se putem društvenih oprostio od kluba i navijača, istakavši da će zauvek biti zahvlan Grobarima što je bio deo Partizanove porodice.

- U prethodnoj sezoni imali smo neuspehe i uspehe, ali što je najvažnije, borili smo se kao jedan. Želim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvalim upravi i celoj organizaciji Partizana. Mojim saigračima, svaki dan je bio dragocen i čak i u najtežim trenucima ostajali smo zajedno. Hvala Vam. Prijateljstva će ostati zauvek. Najboljem treneru koji postoji, Željku, hvala što me je odabrao i što mi je dao šansu da budem deo nečeg posebnog. Svaki dan sa tobom je bila lekcija i ti časovi će me pratiti do kraja života. Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali bezuslovnu ljubav. Zauvek ću pratiti i podržavati Partizan - napisao je Papapetru.

OFFICIAL: "Pap" Is Back! ✍️☘️

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια! 💚

Read More 👉 https://t.co/P0Y5HTAuyJ#WeTheGreens #paobc pic.twitter.com/huIEkXYCDg

— Panathinaikos BC (@paobcgr) July 12, 2023

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je juče najavio da će se Papapetru vratiti među "zelene", a kako je najavljeno, njegov potpis je brzo i ozvaničen.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.