ZVANIČNO: Jojić napustio Dortmund

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Jojić napustio Dortmund

Borusiji 2.000.000 evra

Srpski reprezentativac Miloš Jojić više nije član Borusije! Klub iz Dortmunda je tu informaciju zvanično potvrdio na svom sajtu. U saopštenju Milionera još stoji da klub sa Vestfalena želi puno sreće u nastavku karijere nekadašnjem fudbaleru Partizana.

Kao što još ranije bilo najavljeno Jojić će karijeru nastaviti u Kelnu.

Iako su se dva kluba dogovorila da visina obeštećenja ne bude obelodanjena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bild piše da je ona nešto niža od onih cifara koje su se pominjale. Prvo se pojavila informacija da će Jarčevi morati da izdvoje 3.000.000 evra, zatim dva i po, a najnovije vesti kažu da je visina transfera zapravo 2.000.000 evra.

Miloš Jojić došao je u Borusiju u januaru 2014. godine za nešto više od 2.000.000 evra. Debitovao je golom, sasvim dobro započeo život u Dortmundu, ali onda kako je vreme prolazilo sve češće se nalazio na klupi, a zatim i van protokola.

Novi trener Tomas Tuhel odlučio je da mu Jojić nije potreban za narednu sezonu i davnašnja želja Kelna je tako ispunjena.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U Kelnu oduševljeni Jojićem: Biće osveženje za ofanzivni stil igre

Izvor: Blic, 05.Jul.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Jojić prešao je iz Borusije Dortmund u Keln, čime je oduševljen trener "jarčeva" Peter Šteger..."Borusija želi Milošu uspeh u nastavku karijere. Što se tiče finansijskih detalja transfera, klubovi su se dogovorili da se ništa ne otkriva", saopštio je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.