ZVANIČNO: Dozier zvanično u Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 22:29

ZVANIČNO: Dozier zvanično u Partizanu!

Pukla bomba...

Pi Džej Dozir je novo pojačanje Partizana objavio je klub. Nekadašnji igrač Denver Nagetsa, Boston Seltiksa i Oklahoma Siti Tandera je potpisao jednogodišnji ugovor sa crno-belima.

U objavi Partizana stoji da pokriva pozicije jedan, dva i tri (plejmejker, bek i krilo) odnosno sve spoljne pozicije

"Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenja. O klubu sam čuo da je najbolje mesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera", poručio je Dozir.

Pi Džej Doužer je novo pojačanje Partizana Mozzart Bet!✊🏽⚫️⚪️

🔗 https://t.co/n3V5mSAbkz#KKPartizan pic.twitter.com/PX4LhXAhzi

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) August 12, 2023

O igranju na sve tri spoljne pozicije, novi košarkaš Partizana kaže:

- Pozicija koju najviše volim je ona sa koje najviše mogu da pomognem svom timu. Sa velikim samopouzdranjem igram na sve tri pozicije i ponosan sam zbog toga - istakao je Dozir i osvrnuo se na navijače crno-belih.

- Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom sveta može da ponudi. Doneću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima - istakao je Dozir.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.