Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNA ODLUKA UEFA: Partizan ipak igra u rodnom mestu Jozefa Staljina i to u dnevnom terminu!

Odlukom Evropske kuće fudbala, revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dile Gori i Partizana igraće se u Gori i to u dnevnom terminu.

Kada je Partizan izvukao Dila Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona mnogi su pomislili da će protivnik Partizanu pored gruzijskog šampiona biti i veoma sparno vreme koje tamo vlada. Postojala su nadanja da će ta prepreka biti prevaziđena ukoliko se meč premesti u Tbilisi, međutim UEFA je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << drugačije.
UEFA je odlučila da izađe u susret Gruzijcima i da im omogući da se revanš sa Partizanom igra u rodnom gradu Jozefa Staljina, na stadionu ‘Tengiz Burjanadze’, kapaciteta 5.000 mesta, umesto u glavnom gradu Tbilisiju.
Tako će ekspedicija Partizana koja bude išla na ovo gostovanje putovati preko tri sata avionom, kao i oko sat i po vožnje od Tbilisija do Gore. Takođe, zbog problema sa osvetljenjem na istom stadionu, tako da će se meč igrati u dnevnom terminu od 14:30h po srpskom vremenu.
Zato će sparina koja vlada u Gruziji biti veliki problem srpskom šampionu, pa se nadamo da će veliki posao obaviti već u prvom meču, 14. jula od 20:45h na svom stadionu.
The post ZVANIČNA ODLUKA UEFA: Partizan ipak igra u rodnom mestu Jozefa Staljina i to u dnevnom terminu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizane, pravi zalihu - Revanš se ipak igra u Goriju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015

Odlukom Evropske fudbalske unije (UEFA) gruzijskom šampionu Dila Gori omogućeno je da revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom ipak odigra na svom terenu. Zbog čega takva odluka ne odgovara crno-belima?..Fudbalski klub Partizan osmu godinu za redom kreće u pohod...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.