Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 13:20

ŽREB ZA LE: Partizan odlično prošao, kući sa Letoncima

Završen žreb u Nionu

Odlično je prošao Partizan na žrebu u Nionu. Crno-beli će u prvom kolu kvalifikacija biti domaćini RFS iz Rige.

Bio je u bubnju još jedan letonski tim, Valmieras, koji bi mogao potencijalno da napravi problem da je dobio domaćinsto, strahovao je Savo Milošević da ga put ne odvede u susednu Rumuniju gde je kao mina postavljen Botošani, međutim, ovako je ispalo sjajno za crno-bele.

Dve okolnosti idu na ruku Parnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << valjku: em je po koeficijentu daleko jači od RFS-a, em je domaćin, tako da bi te komparativne prednosti trebalo da pretoči u plasman dalje.

Meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se 27. avgusta u Humskoj. U slučaju da Partizan prođe, četiri dana kasnije bi na žrebu saznao ime narednog rivala. Susret druge eliminacione runde planiran je za 17. septembar, treće kolo se igra 21. septembra, a baraž za plasman u grupnu fazu 1. oktobra.

Prema projekciji žreba u svakoj od ovih rundi, srpski tim će se naći u povlašćenom položaju, što znači da može da dobije nominalno slabije rivale.

No, najpre mora da preskoči prvu prepreku. Ako je suditi na osnovu žreba, neće biti problema.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŽREB ZA LE: Partizan odlično prošao, kod kuće sa Letoncima

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020

Završen žreb u Nionu..Odlično je prošao Partizan na žrebu u Nionu. Crno-beli će u prvom kolu kvalifikacija biti domaćini RFS iz Rige...Bio je u bubnju još jedan letonski tim, Valmieras, koji bi mogao potencijalno da napravi problem da je dobio domaćinsto, strahovao je Savo Milošević da ga...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.