Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNATE LI ZA OVAJ PODATAK: Traje veliki rekord Partizana kojim bi se ponosili i najjači evropski timovi (VIDEO)

Partizan je večeras savladao Rad na Banjici i nastavio svoj niz nepobedivosti na gostovanjima koji traje već više do godinu dana.

Svi se vrlo dobro sećamo prošlogodišnje Partizanove serije nepobedivosti u domaćem prvenstvu i Kupu koja je kasnije timu Marka Nikolića‘ donela osvojenu ‘duplu krunu’.
Ona je počela od utakmice 6. kola i nakon poraza od Spartaka u Subotici, a sećamo se, završena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << porazom crno-belih od Voždovca pre nekoliko nedelja u Humskoj.
Takođe, još jedna serija je započela od meča u Subotici i još uvek traje. Od tog 20. avgusta, naime, Partizan nema poraz u gostima u svim takmičenjima.

(Izvor: youtube / Superliga Srbije)
Od tada su crno-beli imali 20 gostovanja u Superligi Srbije, tri u Kupu Srbije i četiri u evropskim takmičenjima. Dakle 27 utakmica i nijedan poraz, a tu je bilo još kako jakih utakmica na strani.
Najpre treba istaći tri ‘večita’ derbija koja ‘parni valjak’ nije gubio na Marakani, kao i dueli sa Vojvodinom, gde je ‘Karađorđe’ nije predstavljalo problem za prošlosezonski tim Marka Nikolića i nedavno Miroslava Đukića.
Na to, naravno, mora se dodati četiri izuzetno teška gostovanja u Evropi, najpre 0:0 protiv Budućnosti u Podgorici, zatim 2:2 protiv Olimpijakosa u Pireju, besprekornih 4:0 u Felčutu u gostima kod Videotona, a onda i skorašnjih 1:1 protiv Jang Bojsa u Bernu.
Zaista impresivna serija koja će još potrajati. Videćemo dokle.
The post ZNATE LI ZA OVAJ PODATAK: Traje veliki rekord Partizana kojim bi se ponosili i najjači evropski timovi (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.