Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA SE: Partizan, pa svi ostali…

 Prema podacima koje je analizirao sajt balkanbasket.com, a na osnovu zvaničnih statistika sa sajta ABA j.t.d. lige, KK Partizan NIS je ubedljivo najgledaniji tim prvog dela sezone sa prosekom od 4.166 gledalaca po meču u hali Pionir.

Prema preseku napravljenom pred početak drugog dela sezone, i ove godine je Partizan NIS vodeći tim po gledanosti inu proseku ga prati 4.166 ljudi. Ukupno, to je 25.000 gledalaca u šest utakmica na kojima je bio domaćin. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Sledi Zadar sa prosekom od 3.642 gledaoca ili 25.500 na sedam susreta u kojima je bio domaćih. Na trećem mjestu je Crvena zvezda Telekom sa prosekom od 2.792 gledaoca ili 19.545 na ukupno sedam mečeva.
Jedini klubovi koji ni jednom nisu imali posetu ispod 2.000 ljudi su KK Partizan NIS, KK Zadar i KK Sutjeska.
Partizan navijačima poručuje da se vide na meču sa Metalcem a vi se podsetite šta je rekao trener Božić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Telekom Srbija,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.