ŽKLS 15. kolo: Šampion dolazi u Novi Sad, Vrbas protiv Partizana (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 07:11

ŽKLS 15. kolo: Šampion dolazi u Novi Sad, Vrbas protiv Partizana (AUDIO)

Danas je na programu kompletno 15. kolo Prve lige za košarkašice.

U velikoj sali Spens-a u 15.30 sastaju se Novosadska ŽKA i Crvena zvezda. Upravo su ova dva kluba pre nekoliko dana ali u maloj sali Spens-a igrala meč nacionalnog kupa, koji je ubedljivo dobila Zvezda. Domaći tim je prvi iznad crvene linije ali teško da mogu da skinu bodove šampionu kojem je ona još potrebnija u borbi za prednost domaćeg terena u playoff-u.

U 17.30 u sportskoj hali „Petrovaradin“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košarkašice Vojvodine 021 dočekuju ekipu Vršca. Novosađanke su uhvatile priključak za plasman u Top 4 i u odličnoj formi dočekuju meč. Na veliko iznenađenje, pobedu u prvom delu šampionata odnela je ekipa Vršca, kojoj bi ti bodovi na kraju mogli biti sudbonosni za opstanak. Tim Aleksandra Jovanovića će u 8 dana odigrati i četvrtu utakmicu u 3 različita takmičenja.

Trener Vojvodine 021 Aleksandar Jovanović.

Košarkašice Vrbasa od 18 časova u centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u Vrbasu dočekuju Partizan. Domaći tim je u prošlom kolu ostvario veliku pobedu nad Dugom sa samo 5 igračica na terenu koje su odigrale čitavu utakmicu. Crno-bele su u padu forme i 8. mesto na tabeli je realnost u ovom trenutku.

U grčevitoj borbi za opstanak susreću se dva poslednjeplasirana tima na tabeli, subotički Spartak i kragujevački Radnički. Spartaku je ovo možda i poslednja prilika da se vrati u igru za opstanak dok su gošće već prežaljenje i gotovo sigurno idu u rang niže.

Kompletno 15. kolo:

14.45 Art Basket – Kraljevo

15.30 Novosadska ŽKA – Crvena zvezda

17.30 Vojvodina 021 – Vršac

18.00 Vrbas – Partizan

19.00 Duga Šabac – Sloga Požega

19.00 Spartak – Radnički Kragujevac.

Tokom protekle sedmice odigrane su i utakmice osmine finala nacionalnog kupa, a plasman u narednu fazu obezbedili su: Vojvodina 021, Duga Šabac, Crvena zvezda, Art Basket, Kraljevo, Sloga Požega, Topolčanka i Partizan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.