ŽELJKO OTIŠAO PO NJEGA! Partizan dovodi NAJVEĆE pojačanje do sada, Grobari u transu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 17:37

ŽELJKO OTIŠAO PO NJEGA! Partizan dovodi NAJVEĆE pojačanje do sada, Grobari u transu

Sjajna vest za navijače crno-belih.

KK Partizan na korak je od realizacije najvećeg transfera ove sezone, a po igrača je otišao trener Željko Obradović.

Trener crno-belih nalazi se u Barseloni gde pregovara sa velikom zvezdom.

Prvi od njih je iskusni plejmejker Barselone i reprezentativac Argentine Nikolas Laprovitola (33) koji je blizu dogovora sa Partizanom.

Dugo je trajala potraga crno-belih za organizatorom igre. U igri su bila brojna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvučna imena - spominjali su se Slukas i Raul Neto, pa se spekulisalo da je prva opcija Nik Kalates i da je samo pitanje vremena kada će zvanično postati novi igrač Partizana, a onda je usledio obrt i izbor je pao na sjajnog Argentinca Laprovitolu.

Iskusni košarkaški as još uvek ima ugovor sa Kataloncima, ali Barsa koja je rešila da rastereti budžet ove sezone spremna je da ga se odrekne za obeštećenje u iznosu od 600.000 evra.

Laprovitola, koji se ovog leta dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, Panatinaikosom i drugim evroligaškim klubovima zainteresovan je da karijeru nastavi u Partizanu.

Laprovitola je prošle sezone bio startni plejmejker Barselone, sa kojom je osvojio titulu prvaka Španije i dogurao do Fajnal fora Evrolige.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.