ŽELJKO IMA DVE  ŽELJE: Da sve bude fer i sportski i da Partizan ode na fajnal-for

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 14:19

ŽELJKO IMA DVE ŽELJE: Da sve bude fer i sportski i da Partizan ode na fajnal-for

Crno-beli vode sa 2:0 u plej-of seriji protiv Reala.

Košarkaši Partizana dočekuju utorak (20:30) madridski Real u beogradskoj "Štark areni", u okviru trećeg kola plej-ofa Evrolige. Crno-beli posle dva trijumfa u Madridu  vode sa 2:0, ali će u znatno oslabljenom sastavu pokušati da sutra pred svojim navijačima obezbedi plasman na fajnal for u koji se održava od 19. do 21 maja u Kaunusu.

 Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konferenciji za medije pred novi duel sa Realom govorio trener Partizama, Željko Obradović.

- Znamo da treba da pobedimo još jednu utakmicu da bi se kvalifikovali na fajnal-for i želja nam je da probamo već sutra uveče i da se kvalifikujemo.  Ponosan sam na sve što je moja ekipa prikazala, čestitke mojim igračima na velikoj želji i inzvanrednim igrama i prilika da sutra uveče probamo da igramo na istom nivou kako smo igrali - rekao je legendarni trener, pa dodao:

- Moja velika želja je, da ponovim ono što sam rekao posle utkamice u Madridu, pozivam navijače da još jednom naprave atmosferu kakvu su pravili cele godine i da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi. Najmanje nam treba bilo kakav incident i zaista ih molim da imaju to u vidu, da navijaju i bodre našu ekipu i da se ekipa Reala oseća prijatno ovde, svi članovi kluba i navijači, to je velika želja.

Partizan će biti oslabljen neigranjem Matijasa Lesora i Kevina Pantera, ali će u timu biti Balša Koprivica i najverovatnije i Dante Egzum;

-Dante je danas odradio trening, na sreću nije imao ništa polomljeno, bio je to problem sa tetivom, međutim, on je insistirao da se priključi i jutros je odradio trening i ne oseća se loše. Mislim da će biti sutra u timu i da će probati da pomogne ekipi koliko može. Situacija je takva kakva je, ne treba se vraćati na to. Verujem da igrači koji će biti u timu imaju kvalitet i da će odigrati dobru utakmicu protiv Reala, koji je inzvanredan tim, koji ima ogroman broj kavlitetnih igrača i ja očekujem da će oni sutra biti kompletni, mislim da će i Tavares da se vrati - zaključio je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.