ŽELI U PARTIZAN: Cenjeni trener hoće da dođe u Humsku, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 12:06

ŽELI U PARTIZAN: Cenjeni trener hoće da dođe u Humsku, ali...

Odgovorio bez zadrške.

Partizan je u nikad većoj dubiozi i organizacionoj i igračkoj, ali ima i onih koji bi se vratili u Humsku i zasukali rukave da vrate ugled slavnom klubu. Naravno, pod određenim uslovima.

Marko Nikolić je čovek koji je doneo poslednju šampionsku titulu na crno-belu stranu Topčiderskog brda i najavio je da bi mogao ponovo da sedne na klupu Partizana. Ali…

- Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trenutno nalazi možda na istorijskom minimumu, a tu ne mislim samo na rezultat, već i na upravljanje klubom. To što je Zvezda uzela dve, tri, pet titula uopšte nije važno i Partizan je uzimao i to uopšte nije važno. Važan je klub. Što se mene tiče, hoću da se vratim, ali... – ostavio je Nikolić tri tačke tokom gostovanja na TV Arena sport.

Cenjeni strateg je posle Partizana radio u Videotonu i Lokomotivi iz Moskve, a bez posla je od oktobra 2021. godine.

Partizan se trenutno nalazi na četvrtom mestu u Superligi Srbije i grčevito se bori za plasman na neku od pozicija koja vodi u Evropu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.