ZEČEVIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Daleko bilo...

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEČEVIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Daleko bilo...

Mogu da kažem da je Partizanu potreban predsednik, koji je sposoban u svakom smislu te reči. Neko ko je ekonomski potkovan i organizaciono vešt, spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima, ocenio je nekadašnji generalni sekretar kluba iz Humske

Žarko Zečević dugo je i uspešno obavljao funkciju generalnog sekretara Fudbalskog kluba Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mada iz određenih razloga nikada nije bio ljubimac značajnog broja navijača.

"Daleko bilo", odgovorio je Zečević na pitanje da li bi se u slučaju odgovarajuće ponude vratio u klub i nastavio da radi svoj nekadašnji posao.

On je dodao da će 16. decembra doći na sednicu Skupštine, pod uslovom da ostane delegat i u novom sazivu. Kaže da ni na koji način nije uključen u pripremu izbora.

"Znam da se bliži Skupština, ali se ne petljami ne zadirem u detalje. Mogu da kažem da je Partizanu potreban predsednik, koji je sposoban u svakom smislu te reči. Neko ko je ekonomski potkovan i organizaciono vešt, spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima".

Zečević nije nikoga imenovao, ali...

"U Srbiji ima mnogo darovitih ljudi. Treba ga samo pronaći i usmeriti ka Partizanu", rekao je  čovek kome pripadaju najveće zasluge za izgradnju sportskog centra "Teleoptik", popularnog "Zemunela".

Kurir sport / Sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽARKO ZEČEVIĆ: Da se vratim u Partizan? Daleko bilo, Partizanu trebaju sposobni ljudi

Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2014

Nekadašnji generalni sekretar Partizana, Žarko Zečevć, izjavio je da mu ne pada na pamet da pokuša da se kandiduje na mesto predsednika trofejnog kluba.. Svojevremeno, 2007. godine, navijači Partizana su širom beogradskih ulica protestovali kako bi iz fotelja oterali tadašnje funkcionere: Žarka...

Nastavak na HotSport.rs...

Zečević: U Srbiji ima ljudi koji mogu da vode Partizan, ali potrebno ih je pronaći

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2014

"To mora da bude neko ko je ekonomski u potpunosti potkovan, organizaciono vešt da drži pod kontrolom veliki klub kakav je Partizan, ali i spreman da se uhvati u koštac sa svim zadacima, problemima, izazovima sa kojima se su suoči", poručio je Zečević..Bivši dugogodišnji funkcioner Partizana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.