ZDJELAR NE PRISTAJE NA BOD: Fudbaler Partizana veruje u pobedu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 13:05

ZDJELAR NE PRISTAJE NA BOD: Fudbaler Partizana veruje u pobedu!

Zahuhtava se atmosfera.

Saša Zdjelar biće jedna od glavnih uzdanica Partizana u 163. "večitom" derbiju. Sa novim statusom - reprezentativca, nakon što je bio deo selekcije Ljubiše Tumbakovića, danas ima veću odgovornost, čeka je i sam svestan.

- Sigurno je lepo čuti: Saša Zdjelar – reprezentativac, ali... Svestan sam i odgovornosti! Daću, zato, sve od sebe da budem na još većem nivou nego u prethodnim derbijima i doprinesem najslađem uspehu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zdjelar za Žurnal.

Iako je tek oktobar, Zvezda bi u slučaju pobede u današnjem večitom derbiju (17.00) mogla da počne da hladi šampanjac jer već ima osam bodova prednosti nad Partizanom. Zato je crno-belima, koji su se znatno pojačali tokom pauze, ovo izuzetno bitan meč. Kvota na Partizan je 2,80, na Zvezdu 2,70, a na iks, koji često dolazi u večitim derbijima, 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

On se složio sa Stanojevićem da će Zvezda biti znatno oslabljena neigranjem Gelora Kange i Mirka Ivanića, a i da će povratak Miloša Jojića (Zeke) biti od velikog značaja za crno-bele.

- Da, Zeka je došao i... igraće. Nadam se da će da nam donese mnogo dobrih stvari, verujem da ćemo dobro da se dopunjavamo, pomažemo jedan drugom. Što se tiče Kange i Ivanića, nemam sumnju – mnogo će nedostajati komšijama - dodao je Zdjelar.

Osvrnuo se i na to što će utakmica biti bez prisustva navijača.

- Siguran sam da neće da im bude lako da gledaju prenos iz Humske sa malih ekrana, ali situacija je takva i u svetu, jednostavno, ne možemo protiv toga. Lično, nedostaju mi navijači: i te kako su nam potrebni. S druge strane, derbi ne sme da oseti to što ih nema, svesni smo koliko je važan za nas - istakao je on.

Za kraj, on je rekao da nikad ne pristaje na bod.

- Utakmica će da bude mnogo drugačija, ali nadam se da ćemo mi da izađemo kao bolji i iz ovog duela.  Nikad se ne zadovoljavam nerešenim rezultatom - zaključio je Saša Zdjelar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.