ZDJELAR: Moramo nešto da menjamo, da vidimo šta i kako dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 12:02

ZDJELAR: Moramo nešto da menjamo, da vidimo šta i kako dalje

Vezista crno-belih samokritičan.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da klub iz Humske mora nešto da promeni ako želi da osvaja trofeje u narednim sezonama.

Partizan je već treću sezonu završio bez trofeja - osvojili su drugo mesto u šampionatu, a sinoć su u finalu Kupa Srbije poraženi od Crvene zvezde 2:1.

- Imali smo potpunu kontrolu nad utakmicom, ali desile su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dve situacije - jedan šut, stvarno fenomenalan gol, druga situacija gde smo iz našeg napada dobili tu kontru i primili gol. Igrali smo dobro, na kraju nismo pobedili i ostaje žal. Čestitam Zvezdi na sezoni, na ovome što su osvojili, a mi moramo da vidimo šta i kako dalje, jer moramo nešto da menjamo, to je definitivno - zaključio je Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zdjelar: Partizan mora nešto da menja

Izvor: RTS, 27.Maj.2022

Partizan je već treću sezonu bez trofeja - osvojili su drugo mesto u šampionatu, a sinoć su u finalu Kupa Srbije poraženi od Crvene zvezde sa 2:1. Igrači su posle meča bili vidno razočarani i potišteni, a u izjavama za medije utiske su podelili Saša Zdjelar, Nemanja Stevanović i Siniša...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.