Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO TI JE TO TREBALO: Ivan Šaponjić udario protivnika i zaradio tri meča suspenzije! (FOTO)

Dete Partizana, a sada drugopozivac Benfike napravio je sam sebi veliki problem malo je reći nesmotrenim potezom.

Zašto? Teško je reći. Moguće je da se nervoza opasno uvukla pod kožu mladom srpskom napadaču, koji tokom cele godine ‘tavori’ u drugom timu šampiona Portugalije, a bez puno prilika da napravi korak napred u klubu.
Glupost koju je napravio vrlo lako će ga papreno skupo koštati. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meču za Benfiku ‘B’ protiv Fafe Šaponjić je zaradio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača. Posle meča određena mu je kazna od tri meča suspenzije.
Sve se više čini da je odlazak iz Partizana bio preran, te da je skok u portugalsku Primeiru bio isuviše preveliki za svetskog omladinskog šampiona sa Novog Zelanda.
#Benfica Saponjic suspenso por três jogos após soco no adversário https://t.co/2Lck8nPvWb
— O Jogo Online (@ojogo) April 20, 2017

The post ZAŠTO TI JE TO TREBALO: Ivan Šaponjić udario protivnika i zaradio tri meča suspenzije! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.