ZAMENA ZA KAPITENA UROŠEVIĆA: U Partizan stiže bivši igrač CRVENE ZVEZDE! Zakleti je navijač crno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 22:36

ZAMENA ZA KAPITENA UROŠEVIĆA: U Partizan stiže bivši igrač CRVENE ZVEZDE! Zakleti je navijač crno-belih

Biće bure, biće.

Ostalo je u Partizanu upražnjeno mesto levog beka odlaskom Slobodana Uroševića u kiparski Aris iz Limasola, a mogao bi da ga popuni Nikola Antić.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, defanzivac ruskog Himkija prva je opcija sportskog sektora crno-belih za pomenutu poziciju i postoje realni izgledi da se posao realizuje.

Kako u ovom trenutku imaju na raspolaganju samo Zlatana Šehovića, jasno je ljudima iz Humske da bi i kvantitativno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kvalitativno trebalo da imaju veći izbor na uz levu aut liniju, a procena je da bi se Antić vrlo dobro uklopio u stil igre Parnog valjka i motoričkim sposobnositma, pre svega u napadu, koristio ekipi.

Baš kao što je i Urošević golovima i asistencijama znao da pravi razliku.

Činjenica koja ide naruku crno-belima je da je Himki završetkom Premijer lige Rusije ispao u niži rang. Završio je prvenstvo kao pretposlednji i gledaće da se oslobodi većeg broja igrača, što je šansa za srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu konferencije da, eventualno, po što povoljnijim okolnostima obezbedi potpis igrača.

Nikola je u zimskom prelaznom roku stigao u Podmoskovlje, ugovorom je „vezan“ do juna 2024, međutim, teško da Himki može da insistira na bogzna kakvom obeštećenju i to je jedna od karti na koju Partizan računa.

Nikola Antić je odigrao više od 100 utakmica u Superligi Srbije i bio je kapiten Vojvodine, pre nego što se iz Novog Sada preselio u Belorusiju. U dresu Šahtjora iz Soligorska je osvojio dve titule, po jedan kup i superkup, da bi u februrau potpisao za Himki i do kraja sezone odigrao 11 mečeva.

Antić je oblikovan baš u mlađim kategorijama Partizana, kasnije u javnim oglavašanjima precizirao koliko je prvržen klubu, iako je kasnije nosio dresove Rada, Jagodine, Crvene zvezde i Vojvodine.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Kamila Đorđi, italijanska teniserka
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.