ZAMENA ZA EGZUMA? Razgalio je Grobare na utakmici, da li je vreme da Goran Dragić dođe u Partizan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 13:34

ZAMENA ZA EGZUMA? Razgalio je Grobare na utakmici, da li je vreme da Goran Dragić dođe u Partizan?

Bio bi ogromno pojačanje!

Šampion ABA lige, KK Partizan i naredne sezone može da računa na Kevina Pantera, a prema najnovijim informacijama u klubu će ostati i Zek Ledej.

Ono što je rastužilo Grobare je odlazak Dantea Egzuma u NBA ligu, tačnije u Dalas.

Stoga, pitanje je ko će nadomestiti ovaj nedostatak u vidu Australijanca, a po kuloarima se već pominju pojedina imena.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada nema nikakvih zvaničnih potvrda, Grobari priželjkuju da to bude Slovenac i dugogodišnji NBA igrač, Goran Dragić.

Plejmejker ima već 37 godina, ali daleko od toga da je vreme za kraj karijere. Šansa crno-belih je to što je sada slobodan agent, i iako je u potrazi za novim klubom u NBA ligi, Grobari ne zaboravljaju da je nedavno gledao Partizan u beogradskoj Štark Areni.

Pomisao na to budi maštu vatrenih navijača crno-belih.

Bez ikakve dileme bilo bi to ogromno pojačanje za Partizan, no ne treba zaboraviti ni finansijski aspekt, kada se uzme u obzir da je u prethodnoj sezoni uzeo 18 miliona dolara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.