ŽAKELJ: Utakmicu smo dobili u skoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 22:10

ŽAKELJ: Utakmicu smo dobili u skoku

Studentski centar priredio veliko iznenađenje i pobedio Partizan u Beogradu.

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj izjavio je nakon utakmice sa Partizanom da se njegova ekipa nikad ne predaje i da je pre svega zahvaljujući dominaciji u skoku ostvarila veliku pobedu nad Partizanom.

Košarkaši Partizana poraženi su danas u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od strane Studentskog centra sa 84:83 (22:17, 25:29, 21:21, 16:16) u prvoj utakmici četrtfinala ABA regionalne lige, pa tim iz Posgorice posle napravljenog velikog iznenađenja vodi sa 1:0 u seriji koja se igra na dve pobede.

 - Još je sve sveže, čestitam mojim momcima, mi smo poslednji meč odigrali pre mesec dana, nije bilo lako da održimo fokus i trening. Ovi momci imaju karakter i svaku utakmicu žele da dobiju. Plasman u plej-of je bila velika nagrada za nas, a ovo tek je ogromna stvar, protiv Partizana, kome čestitam na odličnoj sezoni u Evroligi. Danas malo slavimo, sutra već trening i priprema za četvrtak. Mi smo utakmicu dobili u skoku u kom smo apsolutno dominirali. Pokušaćemo da budemo na ovom nivou i u četvrtak - istakao je Žakelj.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.