ŽAKELJ PRED PARTIZAN: Čeka nas tim koji je među najboljim u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 14:36

ŽAKELJ PRED PARTIZAN: Čeka nas tim koji je među najboljim u Evropi

Crno-beli dočekuju Studentski centar sutra od 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, a sutra od 19 časova takođe u Beogradu će Partizan protiv Studentskog centra tek započeti četvrtinalnu seriju pošto su crno-beli imali obaveze u plej-ofu Evrolige.

Studentski centar je regualrni deo sezone okončao na osmoj poziciji i prvi put se plasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u plej-of ABA lige, a trener gostiju Andrej Žakelj ističe da je njegov tim malo van ritma jer skoro mesec dana nije odigrao takmičarski meč.

 - Čeka nas tim koji je u ovom momentu među najboljima u Evropi. Partizan je odigrao izvanrednu seriju protiv Real Madrida i čestitam im na sezoni u Evroligi. Mi smo malo van takmičarskog ritma, prošlo je skoro mesec dana od završetka regularnog dela sezone. Ipak, treniramo dobro i trebalo bi da budemo spremni, pogotovo na energetskom nivou, kao i da budemo fokusirani na zadatke. Idemo rasterećeno u Beograd, da odigramo najbolje što možemo u ovom momentu i jedva čekamo utakmicu - rekao je Žakelj.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.