ZAHID: Jedva čekam da budem deo večitog derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:58

ZAHID: Jedva čekam da budem deo "večitog derbija"

Norvežanin zadovoljan dolaskom u Partizan.

Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je danas za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo "večitog derbija" i da pomogne ekipi da pobedi.

 - Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori, razgovarali smo nedeljama i sad sam konačno ovde. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u sportskom centru, odradio sam drugi trening, sve je bilo dobro. Sportski centar je veoma lep. Dobro se osećam, u dobroj sam formi i spreman sam da pomognem ekipi. Nisam igrao utakmice od juna, tako da jedva čekam da počnem sa utakmicama, tad ću se osećati još bolje. Spreman sam da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate u budućnosti - rekao je Zahid na početku razgovora za klupski sajt.

Vezista ističe da je svestan u kakav je klub došao i da je za njega dobro što je deo tako velikog kluba.

 - Svi znaju za Partizan. To je veliki klub, svi su čuli za Partizan i rivalitet sa Crvenom zvezdom. Partizan je veliko ime u Evropi i nije bilo razloga da ne prihvatim ponudu. Dobro je za mene što sam deo takvog kluba. Pogledao sam najzanimljivije delove utakmica, navijače, ispratio sam i nekoliko poslednjih utakmica u ligi i Evropi. Atmosfera na stadionu je bila super, jedva čekam da budem deo tih utakmica. Jedva čekam da budem deo "večitog derbija" i da pomognem da pobedimo - optimističan je Zahid.

Doskorašnji član Ankaragučua je govorio i gde se na terenu najbolje snalazi.

 - Moja pozicija je desetka, mada sam prethodnih godina više igrao kao osmica, osećam se komforno na obe pozicije. Mogu da pomognem i na drugim pozicijama, ali najviše na ove dve. Igrač sam koji je dobar sa loptom, volim da asistiram i postižem golove, mislim da time najviše mogu da pomognem ekipi - istakao je Zahid i obratio se i navijačima.  - Poruka navijačima je da jedva čekam da ih upoznam, da zaigram pred njima, da im dam dobre uspomene u budućnosti, ali i da ih zabavim. Uvek ću davati maksimum, a nadam se da će navijači uživati u fudbalu koji ćemo im pružiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.