Izvor: HotSport.rs, 17.Mar.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANA: Vujošević udario veto na ‘druženje’ sa starletama

Jedan od najpoznatijih navijačica crno-belih Sandra Partizan nedavno se na društvenim mrežama pohvalila da je u emotivnoj vezi sa košarkašem kluba iz Humske Nikolom Milutinovim.

Naravno, ta vest je stigla i do trenera Duška Vujoševića koji se pored igre u pobedi protiv Zadra na konferenciji za medije posle te utakmice osvrnuo i na te informacije koje su se pojavile u medijima.
Kako prenose ovdašnji portali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i novine košarkašima Partizana je u buduće zabranjeno da se druže sa starletama koje po njegovom mišljenju pokušavaju na svaki način da se reklamiraju preko njih, a uostalom počinju presudne borbe pa im je energija potrebna za neke druge stvari.
Nikola Milutinov nije jedini košarkaš Partizana za kojim kuca Sandrino srce, pogledajte ko je još bio na njenom radaru.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Sandra Partizan: Dule, bolje ćuti i pusti me na miru

Izvor: Kurir, 18.Mar.2015, 08:10

Sandra Partizan kaže da su je pogodile reči trenera Partizana, koji je zabranio košarkašima da se druže s njom..Navijačica Sandra Partizan odgovorila je treneru košarkaša crno-belih Dušku Vujoševiću, koji je nedavno svojim igračima zabranio da viđaju jednu od najpoznatijih pristalica crno-belih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.