ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: Bivši rival Partizana ima čak 13 ZARAŽENIH koronom, a igraće meč prvog kola LE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 22:08

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: Bivši rival Partizana ima čak 13 ZARAŽENIH koronom, a igraće meč prvog kola LE!

Još nije kasno da se to promeni.

Fudbaleri AZ Alkmana imaju u svojim redovima čak 13 igrača koji su bili pozitivni na korona virus, što su potvrdili i testovi, ali će Holanđani ipak izaći na teren u prvom kolu Lige Evrope.

Bivši rival Partizana u Ligi Evrope se u prvoj rundi mlađeg UEFA takmičenja sastaje sa Napolijem, ali je i pored potvrde da su 13-orica zaraženih koronom, evropska kuća fudbala odlučila da se meč odigra!

Dus 13 spelers >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << van AZ hebben #Corona. Zijn ze ziek?

Ook Badr Hari is positief getest. Ligt hij aan de beademing of thuis op de bank Jean Claude van Damme films te kijken?#coronamaatregelen #durftevragen

— Ron Rietjens (@RonRietjens) October 20, 2020

Koliko je to pametno, videće se u budućnosti, međutim, obzirom da je utakmica na programu tek u četvrtak UEFA ima vremena da promeni odluku i odloži duel Italijana i Holanđana.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.