ZA PARTIZAN ZNAJU U ITALIJI I ČITAVOM SVETU: Falko na predstavljanju ODUŠEVIO GROBARE! Veliko poštovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 14:53

"ZA PARTIZAN ZNAJU U ITALIJI I ČITAVOM SVETU": Falko na predstavljanju ODUŠEVIO GROBARE! Veliko poštovanje

Gospodska izjava o najvećem rivalu Zvezde.

Novo pojačanje Crvene zvezde ove zime je Italijan Filipo Falko, doskorašnji fudbaler drugoligaša Lećea. Falkao je prethodnih dana stigao u Tursku, gde se nalazila ekipa crveno-belih, a danas je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić".

Falko je veoma opširno izložio šta očekuje od sebe u novom klubu, a dotakao se i ružnog rastanka sa Lećeom (OVDE). Na kraju je upitan i za Zvezdinog najvećeg rivala - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan.

Večeras u 20.45 Inter i Juventus igraju prvi polufinalni meč Kupa Italije. I jednima i drugima je Serija A prioritet, i pitanje je s kakvim će sastavima izaći na teren. Kvota na keca i na dvojku je ista – 2,70, iks je 3,15, a 0-2 gola 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

- Znam sve o rivalitetu. Vrlo sam ponosan što ću zaigrati protiv tog kluba. Za Partizan znaju u Italiji i čitavom svetu - prokomentarisao je crno-bele Filipo Falko.

On je dosad najviše mečeva odigrao za Leće, a nastupao je i za poznate italijanske klubove kao što su Bolonja, Peruđa i Peskara.

Podsetimo, Zvezda se u utakmicama nokaut faze Lige Evrope 18. i 25. februara sastaje sa italijanskim velikanom Milanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.