Vuletićevo saopštenje i kvazinjegoševski namig

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuletićevo saopštenje i "kvazinjegoševski namig"

Vladimir Vuletić se obratio medijima saopštenjem.

Prof. dr Vladimir Vuletic, potpredsednik FK Partizan je poslao saopštenje medijima u kom je na svoj način sumirao utiske posle 162. "večitog derbija".

Derbi je završen bez pobednika, bilo je 0:0, a Vuletić je istakao pitanje dokle se stiglo sa uvođenjem VAR tehnologije u srpski fudbal.



"Zurlama i talambasima, ocenjujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prethodni derbi kao “najgori u njegovoj istoriji” predstavnici kluba podno tenka, slavodobitno uzvikuju da su “preponosni” sto nisu poraženi.







Nakon tri derbija bez gola u mreži protivnika, nakon prethodnog bez šuta u okvir protivničkog gola, kada im je golman istumban, sada traje parada ponosa na jedan šut u okvir gola, jedan nedosuđeni penal za Partizan i jedan kvazinjegoševski namig nakon simulacije prekršaja.







Taj modus operandi podno tenka poznat je i uobičajen. Ono što, međutim, ostaje i dalje u domenu misterije je pitanje dokle se stiglo sa već višegodišnjim uvođenjem VAR tehnologije u srpski fudbal, koji još nije umro a ka’ će - ne znamo", stoji u saopštenju koje je potpisao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.