Vuk Rašović trener godine u Saudijskoj Arabiji

Izvor: B92, 24.Apr.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Rašović trener godine u Saudijskoj Arabiji

Vuk Rašović, nekadašnji trener i igrač Partizana, proglašen je za trenera godine u Saudijskoj Arabiji, saopštili su zvaničnici lige.

Rašović, koji je u karijeri predvodio još i Teleoptik, Dinamo iz Minska i kruševački Napredak, od prošle sezone predvodi Al Fajsali iz Harmaha.

Njegov tim završio je sezonu na šestom mestu na tabeli, sa po devet pobeda i poraza i osam remija, odnosno 35 bodova, ali ga očekuje i finale Kupa kralja 11. maja protiv Al Itihada.

Srpski stručnjak ima ugovor na još godinu dana, ali nema sumnje da će ga ubrzo i produžiti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rašović trener godine u Saudijskoj Arabiji: "Prilično sam iznenađen"

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018

Srpski trener je sa malim klubom iz malog mesta stigao do finala kupa. Za Sportske kaže da nije očekivao veliko priznanje...Vuk Rašović proglašen je za trenera godine u Saudijskoj Arabiji, pošto je imao istorijsku sezonu sa Al-Faisalom, a za Sportske kaže da nije očekivao ovo priznanje..."Iznenađen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.