Vujošević u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević u bolnici

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević je primljen u bolnicu zbog problema sa bubrezima. Iskusni stručnjak će biti hospitalizovan do petka kako bi doktori pratili njegovo stanje. Klub iz Humske je izdao saopštenje i istakao da je strateg crno-belih na redovnoj kontroli.- Šef stručnog staba Partizana NIS Duško Vujošević iskoristio je dvodnevnu pauzu kako bi otišao na ranije dogovoreni sistematski pregled. - Kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pregledi bili izvršeni u najkraćem vremenskom roku Vujošević će do sutra (četvrtak) biti na klinici i već u petak će se priključiti ekipi, koja je nakon kraće pauze počela sa treninzima uz stručni štab kluba iz Humske.- Crno-beli tim već u subotu kreće na novo putovanje, ovoga puta u susret gostovanju u Aleksandrovcu, gde ih očekuje ekipa Igokee u poslednjoj utakmici u godini - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević u bolnici na redovnoj kontroli

Izvor: Akter, 25.Dec.2013

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević iskoristio je dvodnevnu pauzu kako bi otišao u bolnicu na ranije dogovoreni sistematski pregled, preneo je sajt šampiona Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.