Vujošević slavio posle produžetka

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević slavio posle produžetka

Dok su navijači Partizana slavili pobedu nad Mornarom, bivši trener i legenda kluba, vodio je rat u šampionatu Francuske.

Naravno, u pitanju je Duško Vujošević. Posle relativno lake pobede u prvom kolu nad Dižinom u prvom kolu, Limož je u drugom do pobede stigao tek posle produžetka. Vujoševićevi izabranici pobedili su Nansi sa 100:94.

Utakmica je imala čudan tok. Limož je dobio prvu deonicu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 22:14, a Nansi drugu sa 29:18. Igralo se po principu trči i šutiraj. Vujošević nije baš poznat po takvom načinu igre. Ipak, više sreće, koncentracije i znanja imali su momci iz Limoža koji su u produžetku bili bolji – 13:7.

Posle dva odigrana kola, Limož ima skor 2-0. Prevagu na tasu tima koji vodi bivši trener Partizana doneli su Klemen Prepelić koji je ubacio 24 poena, odnosno Vilijam Bjuford sa 23. S druge strane, u sastavu Nansija bolji od ostalih bili su Tadeus Mekfiden sa 24, odnosno Mark Trasolini koji je ubacio 21 poen.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.