Vujošević se definitivno vraća u Partizan!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević se definitivno vraća u Partizan!

Duško Vujošević ponovo na klupi Partizana! Crno–beli će uskoro ozvaničiti novi, četvrti ciklus saradnje sa proslavljenim strategom koji je prvi put preuzeo Partizan davne 1986.
Imao je samo 27 godina! Kao debitant je uzeo titulu prvaka Jugoslavije, u narednoj sezoni igrao fajnal–for Kupa šampiona, da bi godinu dana kasnije osvojio Kup Radivoja Koraća sa Partizanom.
Posle jednogodišnjeg rada u španskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Granadi, Vujošević je ponovo seo na klupu crno–belih i doveo tim u finale plej–ofa domaćeg šampionata. Potom je jedne sezone vodio Crvenu zvezdu, zatim se preselio u Italiju gde je radio šest godina kao prvi trener Breše, Pistoje i Skavolinija.
Prvenstvo države je postalo Vujoševićevo vlasništvo, osvojio ih je devet pre nego što je otišao u CSKA. U prvim godinama na evro sceni nije bilo toliko uspeha, ali kako je rasla Duletova dominacija u Srbiji, tako je postajao jači i evropski Partizan.
Sve do remek–dela Duška Vujoševića, Predraga Danilovića, Dragana Todorića i svih drugih koji su te sezone 2009/2010 bili deo Partizana.  Šampion Srbije plasirao se na fajnal–for Evrolige! Bila je to jedna od najvećih senzacija u istoriji elitnog takmičenja, zbog čega je Vujošević dobio priznanje za najboljeg trenera Evrolige.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.