Vujošević poziva na Armani: Više nego ikad je potrebno da publika stane uz tim!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević poziva na Armani: Više nego ikad je potrebno da publika stane uz tim!

"U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci", rekao je strateg crno-belih

Košarkaš Partizana u petak 26. septembra sa početkom u 20 časova odigraće prijatelski meč sa italijanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Armanijem, koji će pokazati realnu snagu crno-belih u ovom trenutku.

Trener srpskog šampiona Duško Vujošević očekuje dobru utakmicu i poziva navijače da daju veliku podršku novom timu kluba iz Humske:

"Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BAT-a, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet."

Ulaznice za predstojeći pripremni meč će biti u prodaji na dan utakmice na blagajni hale Pionir po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Svi koji su do sada kupili sezonske ulaznice mogu ih iskoristiti za ulazak na meč sa Armanijem.

"Upravo zbog svih ovih situacija više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci", najavio je susret sa milanskim timom Duško Vujošević.

Ovom prilikom svi zainteresovani će moći da kupe godišnje karte za tribinu i parter na blagajni hale Pionir u periodu od 17 do 20 časova. Cena sezonske ulaznice za tribine je 9.500 din, dok je za godišnju ulaznicu za parter potrebno izdvojiti 14.000 din.

Sezonske za lože će biti u prodaji isključivo u prostorijama KK Partizan NIS (kancelarija 218) svakoga radnog dana od 10 do 15 časova. Klub iz Humske je obavestio navijače da će od ove sezone uvedeni su i bar kodovi na svakoj ulaznici, koji će prilikom ulaska u halu biti kontrolisani i uneti u bazu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Biće dobre košarke protiv Armanija

Izvor: Press, 25.Sep.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pozvao je danas navijače da stanu uz tim i podrže ekipu na prijateljskoj utakmici protiv italijanskog Armanija. . Odlukom Košarkaškog tribunala za sportsku arbitražu (BAT)...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.