Vujošević otvorio dušu: Iz Partizana kontaktiram samo sa Mišom Tumbasom

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević otvorio dušu: Iz Partizana kontaktiram samo sa Mišom Tumbasom

''Svako ima svoj ukus, a po mom nije ova koncepcija Partizanove selekcije igrača. Navijam za Novaka Đokovića", poručuje iz Lomoža trofejni trener

Iz daleke Francuske stigao je glas Duška Vujoševića. Trofejni stručnjak, koji trenutno predvodi Limož, govorio je u opširnom nedeljnom intervjuu za ALO! o aktuelnom trenutku u srpskom sportu, sa posebnim osvrtom na dešavanja u njegovom Partizanu.

Ono što prvo upada u oči je činjenica da se godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle smene čuje samo sa jednim čovekom iz Humske.

''Od ljudi iz Partizana čujem se samo sa Mišom Baksuzom, iliti Miroslavom Gajićem (Miša Tumbas). Volim da pričam sa njim i veoma mi je drago kad ga čujem. Partizanu naravno želim sve najlepše, što sam svojim delima pokazivao godinama'', napomenuo je Vujošević.

Njemu se ne dopada koncepcija ekipe koju sada vodi njegov nekadašnji pomoćnik Aleksandar Džikić.

''Svako ima svoj ukus, a po mom nije ova koncepcija Partizanove selekcije. U njoj dominantno mesto imaju strani igrači, pored iskusnih, a ta strategija nije po mom ukusu. Opet, rezultatski gledano, Partizan ima ozbiljan tim za naše takmičenje i u stanju je da se suprotstavi Zvezdi, koja je favorit u ovim duelima. Partizanova šansa je duga klupa i čvrsta igra, a pored toga i rasterećenost jer nisu favoriti.''

Pljuvanje Željka Obradovića od strane huligana Galatasaraja u Istanbulu Duška Vujoševića je podsetilo i na neka ranija dešavanja iz Železnika.

''Skandalozan postupak! Samo, dešavalo se to i ranije. Navijači u Železniku su, kada je Vlada Jovanović vodio Partizan, pljuvali celu klupu sa igračima. Čak su punili čašu pljuvačkom i prosipali po crno-belima, a sve to je ostalo bez ikakvih sankcija.”

Ovih dana aktuelan je Rolan Garos, a pošto je u Francuskoj Vujošević prati nastupe Novaka Đokovića kojeg je ranije kritikovao zbog privrženosti Crvenoj zvezdi.

“Pratim partije Novaka Đokovića i za njega navijam. Voleo bih da prisustvujem teniskom finalu u Parizu, ali je to neizvodljivo zbog mojih košarkaških obaveza”, poručio je Duško Vujošević.

Šta je Vujošević rekao o životu u Francuskoj, ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u fudbalu i ostalim temema, pročitajte OVDE.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.