Vujošević i Milosavljević: Ne dajte se pasjim sinovima (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević i Milosavljević: Ne dajte se pasjim sinovima (FOTO)

Trener Partizana i kapiten crno-belih odlučili se da na konferenciju za novinare dođu obučeni u majice sa porukom koja će svakako da izazove različite reakcije

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević i trener Duško Vujošević spremni su za drugu utakmicu finalne serije plej-ofa protiv Crvene zvezde, a imali su i provokativnu poruku za javnost.

Interesantno, obojica pojavili su se u majicama na kojim je stajao natpis sadržine:
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Borise Davidoviču, ne dajte se pasjim sinovima", što je citat iz poznatog dela Danila Kiša - "Grobnica za Borisa Davidoviča".

Postavlja se pitanje - kome je ovo upućeno, a odgovor možete da naslutite...

Crveno-beli su u prvom meču finalne serije u petak slavili sa 78:64, a druga utakmica zakazana je za ponedeljak u 21 sat, kada će Partizan biti domaćin.

(FOTO: Bojan Brezovac, Košarka24)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN U PROBLEMU: Udarni tandem neizvestan za drugi duel, Vujošević imao šta da poruči!

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2015

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nalazi se u velikom problemu da sastavi tim u drugoj utakmici finalne serije protiv Crvene zvezde pošto su za taj duel neizvesni Milan Mačvan i Nikola Milutinov.  . . Inače, trener Partizana i kapiten Dragan Milosavljević odlučili su da na konferenciju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.