Vujošević: Vojvodina zaslužuje poštovanje

Izvor: NaDlanu.com, 05.Apr.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Vojvodina zaslužuje poštovanje

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će pokušati da svojim košarkašima ulije "potrebnu količinu straha" pred meč s Vojvodinom u trećem kolu Superlige, posle "emotivnog pražnjenja u derbiju".

"Utakmica sa Crvenom zvezdom imala je produženi eho i izazvala je emotivno pražnjenje. To će Vojvodina sigurno pokušati da iskoristi, a mi ćemo uraditi sve da ekipa uđe u meč sa potrebnom količinom straha i da se ovaj meč dobije", rekao je Vujošević novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Beogradu. Partizan će ponovo igrati bez povređenog kapitena Vladimira Lučića. Vujošević je rekao da poštuje Vojvodinu, koja se posle osvajanja prvog mesta u domaćoj ligi pojačala Miletom Ilićem, Markom Boltićem i Filipom Čovićem. "Ilić verovatno nije sasvim spreman, ali svakako širi repertoar. Boltić je godinama doprinosio ekipama u kojima je igrao, a Čović se oporavio od povrede. Osim njih, starosedeoci su tu godinama, zajedno su, dobro su vođeni i trenirani i zaslužuju poštovanje", rekao je Vujošević. Utakmica se igra sutra od 17.00.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.