Vujošević: Pokušaćemo da napravimo čudo protiv Cedevite

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pokušaćemo da napravimo čudo protiv Cedevite

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će njegov tim pokušati da napravi čudo i pobedi Cedevitu, uprkos odsustvu povređenog Milenka Tepića.
Partizan od početka sezone ima dosta problema na poziciji plejmejkera, a sada neće moći da računa ni na Tepić, koji nije trenirao sa ekipom od utorka zbog ukočenosti i bolova u leđima.

"Docekujemo Cedevitu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zdravstvenim problemom Tepića. Isto mu se dogodilo i pre nekoliko godina, na pripremama reprezentacije, kada je nekoliko dana bio potpuno ukočen i nije mogao da se kreće. Igramo bez njega i pokušaćemo u takvim uslovima da svako da svoj maksimum. Nadam se da ćemo zajedno sa navijačima uspeti da napravimo čudo, jer nije lako igrati bez Tepića i pravog plejmejkera", rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je dodao da se u tim vraća Saša Pavlović, koji je propustio gostovanje u Novom Mestu protiv Krke.

Trener crno-belih rekao je da bi za 15 dana na teren trebalo da se vrati Edo Murić, koji je zbog povrede ramena ne trenira već mesec dana.

"On se subjektivno dobro oseća. Ipak, rame nije još ojačalo da bi mogao da ima kontakt sa protivničkim igračima. Komplikovana je situacija, jer ako dođe do nove povrede, morao bi da ide na operaciju", rekao je Vujošević.

Vujošević je otkrio da postoje naznake da srpski šampion uskoro dobije klasičnog organizatora igre.

"Ne odustajemo od potrage, ali i ne očekujemo da će doći neko ko će nas spasiti, jer je u ovom trenutku sezone teško naći kvalitetnog igrača. Meni se dopada Florens iz Zadra. Za to je potreban kontakt i naravno nemati BAT tokom prelaznog roka", poručio je Vujošević.

Utakmica Partizan - Cedevita igra se sutra od 17 sati u hali Pionir.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić propušta Cedevitu, Pavlović opet u timu

Izvor: Prva.rs, 03.Jan.2015

U sedmici izuzetno važne utakmice protiv Cedevite (nedelja, 17.00 časova, hala Pionir), Partizan je ostao bez prvog plejmejkera - Milenka Tepića.Iskusni bek nije trenirao od utorka zbog ukočenosti i jakog bola u leđima, a trener crno-belih Duško Vujošević potvrdio je u subotu da će on definitivno...

Nastavak na Prva.rs...

Pavlović igra protiv Cedevite, ali će Partizan i na ovom meču definitivno biti oslabljen!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015

Trener crno-belih ponovo ne može da računa na kompletan sastav ekipe..Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će njegov tim pokušati da napravi čudo i pobedi Cedevitu, uprkos odsustvu povređenog Milenka Tepića...Partizan od početka sezone ima dosta problema na poziciji plejmejkera,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.