Vujošević: Pokazali smo veliku želju, ali ne i mnogo pameti

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pokazali smo veliku želju, ali ne i mnogo pameti

"Opet, neki individualni kvalitet Partizana i u ovakvom stanju je iznad Mege. Ja poštujem ove klince, dobro igraju, od određenog momenta vratili su i borbenost i disciplinu", poručio je trofejni stručnjak

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Mega Leksom u Superligi da je ekipa odigrala veoma loše u prvom poluvremenu, a da je u nastavku velikom željom i individualnim kvalitetom uspela da napravi preokret.

On je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je Partizan na večerašnjem meču bio u specifičnoj sitauciji jer se posle pauze zbog povrede na teren vratio Aleksandar Pavlović, dok je Nikola Milutinov igrao iako nije potpuno oporavljen.

“Vrlo loše prvo poluvreme. Ekipa je u drugom poluvremenu pokazala veliku želju, ne mnogo pameti, ali opet neki individualni kvalitet Partizana i u ovakvom stanju je iznad Mege. Ja poštujem ove klince, dobro igraju, od određenog momenta vratili su i borbenost i disciplinu. U suštini, ako nastave da igraju ovako, sa svojim kvalitetom, bez obzira na trenutni rezultat, ne treba da se plaše plasmana u ABA ligu“, naveo je Vujošević posle utakmice devetog kola Superlige.

Pavlović je zaigrao prvi put posle pauze zbog povrede koju je zadobio sredinom aprila u polufinalu Jadranske lige sa Crvenom zvezdom.

“Komplikovana je stvar vraćanje u ekipu glavnog igrača kao što je Pavlović, posle pauze od mesec dana. Dao je veći doprinos pobedi nego što sam ja to očekivao. Takođe, primetili ste da Milutinov nije igrao potpuno spreman, jer je zadobio lakšu distorziju skočnog zgloba, ali ipak to ostavlja određene tragove i na samopouzdanje i na skoku. Moram da istaknem i da naglasim, a znaju i navijači i svi, da je igrao povređen i preko bola. Sa jedne strane nas je to limitiralo, međutim i takav dao je dobar doprinos“, dodao je trofejni stručnjak.

Uprkos pauzi zbog povrede Pavlović je bio najefikasniji u ekipi Partizana sa 22 poena, a čak osam je vezao u poslednjih minut i po kada su crno-beli stigli prednost Mege od 83:73.

“Čestitao bih Megi na odličnoj utakmici, bili su nam težak protivnik. Što se nas tiče, u prvom poluvremenu nismo ispoštovali neke dogovore u napadu i odbrani. U drugom poluvremenu smo malo popravili skok, odigrali dosta jače u odbrani imali veću želju za pobedom, koju smo na kraju smo i ostvarili“, zaključio je Pavlović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.