Vujošević: Plašio sam se utakmice

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Plašio sam se utakmice

Trener Partizana NIS Duško Vujošević prezadovoljan je angažovanjem igrača i pobedom u Skoplju, i pored mnogih problema "crno-belih".

Partizan je savladao MZT 70:69, zakucavanjem Tarensa Kinzija u poslednjim sekundima meča, i ostvario drugu pobedu u nešto više od 48 sati.

"Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povređenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu, veoma sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljan i angažovanjem i pobedom", rekao je Vujošević.

Partizan je u petak veče ostvario važnu pobedu u Evroligi nad Nanterom, a samo 48 sata kasnije igrao je u Makedoniji. Prošle sezone "crno-beli" su iz slične situacije izašli sa dva poraza što je umnogome zakomplikovalo borbu za trofeje.

"Jako sam se plašio ove utakmice. Prvo, što je veoma mala pauza između utakmice sa Nanterom i meča sa MZT-om. Drugo, dobro mi je poznato i koliko Partizan ima navijača i simpatizera u Makedoniji, međutim i sa kojim temperamentom i energijom igra MZT protiv Partizana, tako da je i to bilo nešto što je upozoravalo", istakao je trener crno-belih".

Dodatni problem sa Partizan bile su porede, Bogdanović je igrao u Skoplju rovit, dok se u ranoj fazi meča poredio Vesterman.

"Povreda Vestermana na početku utakmice, Bogdanović koji je igrao praktično pod povredom koju je zaradio na kraju utakmice sa Nanterom, ali želeo je da bude u tim, i to su sigurno faktori koji su dodatno otežavali našu igru. Slab početak, zatim smo se konsolidovali i jednog momenta poveli šest razlike, međutim u završnici utakmice pustili smo njima seriju 8:0", zaključio je Vujošević.

Partizan NIS sledeći meč igra u četvrtak, gostuje u Kijevu ekipi Budiveljnika (18:00), u trećem kolu Evrolige.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Veoma sam zadovoljan angažovanjem i pobedom

Izvor: Press, 27.Okt.2013

"Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povređenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu iako možemo da igramo i igraćemo sigurno bolje, veoma sam zadovoljan i angažovanjem i pobedom", kazao je Vujošević...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.