Vujošević: Pešić je težak čovek, dosta cepidlači

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 08:50

Vujošević: Pešić je težak čovek, dosta cepidlači

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević govorio je o reprezentaciji Srbije na Mundobasketu i selektoru Svetislavu Pešiću.

Trofejni trener je u gostujući za Sport klub prokomentarisao je učešće Srbije na Svetskom prvenstvu koje se održava u tri azijske zemlje.

"Mi smo u krizi što se tiče puta i odnosa. Prošle godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre su na prvi trening došla tri igrača. To govori o neozbiljnosti. Pešić je težak čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako smo prijatelji, ali cepidlači oko nekih stvari. Igrači ne dolaze ovde na provode i opijanje, nego da se spreme. Mora taj minimum dana da se iskoristi svaki sekund, a ne da se žale. Ne treba niko da čašćava svojim prisustvom. I igrači utiču na atmosferu. Pešić je došao u situaciju razmaženosti naših igrača zbog ogromnih para. Samim tim su postali poslovni ljudi sa drugim razmišljanjima", rekao je Vujošević za Sport klub.

Srbija je prvu fazu takmičenja završila na prvom mestu sa sve tri pobede, koje prenosi u drugu fazu, gde će joj prvi rival biti Italija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.