Vujošević: Pavlović? Videćemo

Izvor: B92, 20.Mar.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pavlović? Videćemo

Trener Partizana Duško Vujošević nije ulazio u detalje o navodnom sukobu sa Sašom Pavlovićem, istakavši da je to interna stvar tima.

Spekulisalo se o velikim sukobima unutar tima, a buru je podigao izraelski novinar tvrdnjom da je Pavlović napustio Partizan.

"Šta će biti sa Pavlovićem, videćemo. Došlo je do tenzija i problema. Ne dozvoljavamo nikome da ruši tim, a svakome ćemo dati pravo da ispravi grešku. Ako sam pružio ruku uredniku koji me je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gađao loptom, možda pružim i Pavloviću", rekao je Vujošević.

U petak ujutro su se pojavile spekulacije da je sukob kulminirao jer je Vujošević zakazao trening za četvrtak ujutru u 6, što se nije svidelo Pavloviću.

"Moj način je da ne kažnjavam finansijski, zato je kazneni trening bio u šest ujutru. Odnos pojedinih igrača na utakmici sa Megom (prijateljskom) nije bio dobar i posledica je bio poraz u momentu kada se spremamo za veoma važnu utakmicu. Svakom može da se oprosti greška, ali nikome ko se u kontinuitetu pogrešno ponaša. Želja za pobedom se pokazuje željom za trening. Videćemo kako će ovo sve da se reši. Interes tima je na prvom mestu. Svaki tim ima život i dinamiku. Svako ima svoj način vaspitavanja tima. Tim je selektiran ljudima kojima je stalo da pobede", istakao je trener crno-belih.

Vujošević je dematovao glasine pojedinih medija da su Milan Mačvan i Edo Murić bojkotovali večernji trening u četvrtak i da je zbog toga zakazan jutarnji.

On nije mogao da odgovori na pitanje da li će tim biti kompletan u Podgorici u nedelju, te istakao da će u nastavku sezone biti zabranjeno prisustvo bilo koga ko nije član tima na treninzima, kako ne bi curile bilo pozitivne ili negativne informacije.

Partizan u nedelju igra ključni meč regularnog dela ABA lige, gostuje kod Budućnosti u Podgorici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Svaki pojedinac mora da pazi da ne uruši klupsku disciplinu!

Izvor: HotSport.rs, 20.Mar.2015

U hali Pionir završena je veoma posećena konferencija za novinare KK Partizan, a navijače crno-belih najviše interesuje epilog slučaja “Saša Pavlović”.. . U prvom planu je bila utakmica sa ekipom Budućnosti u Podogorici u borbi za drugo mesto na tabeli ABA lige, ali se trener crno-belih Duško...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.